MINA FREDAGAR

Fredag är en bra dag. Jag lämnar Sabrina på skolan och Madelaine på dagis och sedan är jag ledig resten av dagen. Sabrina är på "fritids" efter skolan och någon av föräldrarna hämtar upp dom vid halv sex så jag behöver inte tänka på att vara tillbaka en speciell tid för att hämta dom.
.
Fredagarna ser väl lite olika ut men varje fredag åker jag till RUSTY'S!! (ANANAS!) Idag åkte jag i 20-30 min med bilen till stranden, Yorkeys Knob. Alla stränder ligger i princip på rad så jag måste prova alla för att se vilken som är bäst!
.
.
En liten egen strand längst bort, ganska overkligt fin!
.
.
.
.
.
Eftersom badförbudet har börjat får man bara bada inom nätet.
.
När jag kom dit var det ganska molnigt och inte diretk liggaochstekapåstrandenväder så jag gick en liten promenad längs stranden istället. Efter ett tag blev jag dock hotad av fåglar. Dom svävade ovanför mig och blev bara fler och fler och flög lägre och lägre så jag blev lite rädd och vände..
.
.
.
.
.
.
.
När jag kom tillbaka hade det klarnat upp lite så man ändå kunde ligga och steka! Så ett tag hade jag en liten strand helt för mig själv, inte ofta det händer! Men solen gick ner bakom klipporna så jag flyttade mig till den stora stranden istället så jag kunde bada!
.
.
.
Eftersom det är sommar här åt jag lite jordgubbar med grädde och låtsades att det var midsommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0