SKOLPARAD

Varje vecka i skolan har man något som kallas parad uppdelat på två dagar, en för de yngre och en för de äldre. Lärarna berättar lite nyheter för barnen, en del barn visar upp projekt, diplom delas ut och en del andra konstiga grejer händer.
.
Det börjar med att få alla barn tysta genom att en lärare räcker upp handen och barnen gör det eftersom och är tysta. Sen ställer sig alla upp och sjunger nationalsången. Efter det är det lite olika vad dom tar upp, ibland sitter jag och skrattar lite för mig själv för att det är så konstigt. En gång tog rektorn eller vad det var upp att han fått en rapport från städerskan och berömde eleverna för att de använde toaletterna bra (??) men sa också att det inte var en lekplats och att man inte fick äta på toaletterna (?!). Efter det visade några sexårselever teckningar på insekter dom gjort och några äldre visade någon slags dans ahah.
.
Varje gång delar dom ut massa diplom till eleverna och dom får ställa sig och gå fram och ta emot sina diplom. Det kan vara ganska roliga motiveringar som: for improving her math, for helping his classmates, for always listening osv. Okej dom låter kanske ganska normala, men jag kan inte komma på dom roliga nu!
.
.
Bild tagen från en speciell skolparad där hela skolan var med och dom sa hejdå till några lärare som går i pension.

Kommentarer
Postat av: justina

halla skriv mer om dina kompisar!!!!! tack pa forhand.

2011-12-08 @ 04:31:13
URL: http://volontareriperu.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0